Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Canelons de Carxofa d'AmpostaReceptes

Tornar enrere Tarragona \ Montsià \ Amposta

Ingredients

Ingredients per a 4 persones

 


Canelons:
12 plaques de canelons(3 per ració)
250g de carn de porc picada
2 dotzenes de carxofes
4 tomàquets madurs
oli d’oliva
sal
1 ceba
Salsa beixamel:
1 l de llet
1 ceba ratllada
mantega
100 g de farina
50g de formatge ratllat

Preparació

Auna cassola sofregim amb l’oli d’oliva les carxofes prèviament netejades i tallades,la ceba i els tomàquets pelats i trinxats.A mig coure afegim la carn picada de porc i un cop cuit ho triturem.
Les plaques dels canelons,prèviament bullides,les posem esteses sobre un drap fi i una superfície
plana.

Farcim les plaques amb el sofegit abans triturar i les enrotllem.Preparem una safata i hi untem el fons i els laterals amb mantega. A continuació, passem a omplir-la dels canelons ja farcits.

Tot seguit preparem la salsa beixamel sofregint la ceba amb la mantega i un cop la ceba estigui daurada afegim la farina fins que agafi una mica de color.

Tot seguit incloem la llet remenant sense parar,per tal que no s’enganxi,fins que bulli. Amb la salsa beixamel cobrim la safata dels canelons i repartim el formatge ratllat per sobre.

Escalfem el forn a 180º i acabem de coure els canelons.Per acabar gratinem el formatge.

Jornades Gastronòmiques de la Carxofa a Amposta

Ajuntament d’Amposta








 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2018 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana