Ingredients |
|
|
-50 g. ceba |
Tallem totes les verduretes a daus petits i els sofregim a foc lent amb un rajolí d’oli d’oliva.
Afegim la nata, els ous batuts, la sal i el pebre. Per coureu ho ficarem en un motlle de púding al bany de maria, uns 20 minuts a 180º. Es deixa refredar i es talla al gust per poder fer la presentació.
Per fer la salsa de piquillos farem un fondo de ceba ben poxada amb un rajolí d’oli, es retira del foc incorporem els piquillos, la nata amb la sal i un cop arranqui el bull ja tenim la tenim llesta per napar.
Per fer la presentació escalfarem el pastís i el naparem amb la salsa de piquillosHas cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.