Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Ànec a la CatalanaReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Alt Penedès \ Olèrdola (La Plana Rodona)

Ingredients

1 ànec
1ceba
8 prunes
50 g de pinyons
50 g de panses
1 branca de canyella
200 cl devi blanc del Penedès
copa de brandi
1 porro
1 got de brou vegetal o de pollastre
100 cl d'oli d'oliva
1 cullereta petita de sal
1 cullereta petita de pebre
1 cabeça d'alls
250 g de tomàquet
100 cl de crema de llet
farigola
llorer
roomaní
orenga

Preparació

Netejar l'ànec, salpebrar-lo i posar-lo al forn, a temperatura moderada, amb els alls, les herbes armàtiques i la ceba, la pastanaga i el tomàquet ben picats. Posar el coll i les ales dins de l'ànec. Qua nja estigui rostit, flamejar-lo amb el brandi. Passats 45 minuts de cocció, afegir-hi el vi blanc i la crema de llet i deixar coure uns 45 minuts més, vetllant que no quedi massa sec i afegint-hi brou vegetal o de pollastre si fos el cas. Retirar l'ànec i coure una mica més els ingredinetes a foc suau abans de fer la salsa  tot passant-los pel colador xinès un cop feta la reducció. Trossejar l'ànec a quarts i tornar-lo al forn, ara regat amb salsa. Disposar els frutis secs pel voltant i escalfar-ho uns 10 minuts.


Restautant  La Casa del Conill
Anselm Clavé, 13
Sant Miquel d'Olèrdola


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana