Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Gall negre del Penedès guisat amb xampinyons frescos saltats i amb reducció de vi merlotReceptes

Tornar enrere Barcelona \ Alt Penedès \ Vilafranca del Penedès

Ingredients

1 gall negre del Penedès
200 g de sucre
0.5 l de vi negre Merlot del Penedès
12 prunes
12 xampinyons
Brou dels menuts del gall negre
1 cabeça d'alls
oli d'oliva
farigola
sal
pebre

Preparació

Fer una maceració prèvia al rostit durant unes 4 hores. Per entendrir i aromatitzar més la carn del gall negre del Penedès. Amb el gall degudament trossejat i salpebrat, el vi negre Merlot del Penedè, l'oli d'oliva i lafarigola. Passat aquest temps, passar el suc de la maceració i el gall a una greixonera, afegir-hi la cabeça d'alls, regar-ho amb el brou que haurem preparat amb els menuts i portar-ho al forn a rostir a foc lent, controlant en tot moment la cocció i remullant de tant en tant el gall amb el suc de cocció per evitar que quedi eixut. En una olla apart, posar el sucre i el vi negre i fer-ne una reducció fins deixar-ho amb una textura un punt caramel-litzada. Afegir-hi aleshores les prunes i els xampinyons nets, pelats i laminats i deixar coure uns moments. Presentar el gall negre amb les prunes, els xampinyons i la reducció de vi per sobre er poder degustar els contrastos de sabor.




Restaurant, El Gat Blau
Amàlia Soler, 120-124


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana