1 Pollastre raça Prat
200g d'ametlles torrades
1/2 tassa de conyac
2 cebes
1 litre d'aigua
oli
sal
pebre
Tallem el pollastre a quartos, el salpebrem i el posem a coure en una cassola amb oli ben calent. Quan estigui daurat el treiem del foc. A la mateixa cassola, fregim el fetge del pollastre. Quan estigui mig fet, el posem en un morter amb les ametlles torrades i pelades i fem una picada. Tot seguit posem a coure la ceba picada a la mateixa cassola on hem fregit el pollastre. Quan comenci agafar color afegim el conyac i deixem que s'evapori. Tot seguit posem el pollastre, el cobrim amb aigua i ho deixem coure una hora i mitja. Passat aquest temps afegim la picada a la cassola i ho deixem coure 15 minuts més i ja ho podem servir.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.