Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Carlota de seitons i mongetes amb xampinyonsReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

24 filets de seitó en vinagre
120 g de mongeta rodona
100 g de xampinyons
80 g de formatge d'untar
80 g d'escarola
50 ml de crema de llet
suc de llimona
200 g de gerds congelats
60 g de sucre
20 ml d'aigua
cibulet
sal
pebre

Preparació

Per fer el coulis, mescleu el sucre i l'aigua i escalfeu-ho. Quan el Primer S'hagi dissolt i arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Un cop estigui fred, tritureu els gerds amb el xarop i el suc de llimona. Passeu el prepara per un colador xinès i deixeu-lo refredar al frigorífic. Reserveu-lo. Saleu les mongetes i coeu-les al vapor 8 minuts. Retireu-les i passeu-les per sota d'un raig d'aigua.Saleu-les altra vegada. Bateu amb un batedor elèctric la crema de llet. Quan es comenci a muntar, saleu-la, afegiu-hi el formatge i continueu-la batent fins que tot s'hagi mesclat bé. Piqueu el cibulet i barregeu-lo amb la mescla de formatge i nata. Lleveu la part inferior dels peus dels xampinyons. Netegeu-los i talleu-los a làmines. Regueu-los amb suc de llimona i salpebreu-los. Tot seguit, seleccioneu les fulles del centre de l'escarola. Netegeu-les bé, centrifugueu-les i munteu el plat.


Formatges de Catalunya
Generalitat d'Agricultura
Alimentació i Acció Rural


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana