1.5 kg d'espinacs frescos
4 talls de formatge cremós
4 bones cullerades de melmelada de tomàquet
un grapat de panses sense pinyols
un grapat de pinyons
oli d'oliva
sal
un punt de pebre
Netegeu els espinacs amb aigua freda per treure'n tota la terrra. Escorreu-los bé i arrenqueu-ne o talleu-ne les tiges. En una paella al foc poseu l'oli, les panses i els pinyons. Al cap d'un moment afegiu-hi els espinacs. Podeu posar-los en dues tongades. Deixeu que els espinacs perdin tota l'aigua i afegiu-hi una punta de sal i pebre. Dividiu-los en queatre pilots i fiqueu-los un al centre de cada plat. A sobre de cadascun, poseu-hi un tall de formatge i passeu-los pel gratinador just un moment perquè el formatge s'escalfi però no s'arribi a desfer. Coroneu el formatge amb una bona cullerada de melmelada de tomàquet i serviu-ho de seguida.
Formatges de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Departament d'Agricultura,
Alimentació i Acció Rural.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.