Tomaquet
4 talls de colom
4 talls de Guatlla
8 talls de calamar o sèpia
sagí
Peixopalo a talls
2 ous durs
4 patates
brou d'ossos de vedella
4 cebes petites
1 salsitxa
4 grans d'all
Per al sofregit:
4 cebes petites
4 grans d'all
una mica de tomaquet
En una paella posem l'oli i dues cullerades de sagí. Anem afegint els ingredients i els deixem que vagin agafant color. Tot seguit colem el suc quee queda i amb la resta que queda a la paella fem el sofregit .Tot seguit afegim el brou amb el que hi hauran els ossos de vedella, i anem afegint els ingredients que costen més a coure, els coloms, les guatlles, calamar, sèpia, peixopalo i les tripes de bacallà. Quan posem els patates, afegim les salsitxes i quan faltin cinc minuts per acabar decoure afegim els ous durs.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.