500 gr de salmó marinat
2 pomes golden
1 enciam francès
1 llimona
12 cogombrets
100 g de festucs
Vinagreta:
sal
pebre blanc
pebre de colors
olid'opliva
vinagre de poma
Separeu les fulles d'enciam, les renteu i escorreu, i les poseu de base en una plata. Peleu i talleu la poma a làmines i la poseu a sobre de l'enciam, ruixant-la amb suc de llimona. Hi afegiu el salmó marinat i els cogombrets, que podeu tallar de la manera que més us agradi. Amaniu-la, finalment afegiu-hi els festucs, que juntament amb el pebre de colors, completa les diferents textures d'aquest plat.
Amanides de Nadal de Maria Salat
Edicions Grup 62
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.