1 kg de rap
Brreja d'enciams
12 cirerols (o fruites del bosc)
12 espàrrecs verds
Per marinar el rap:
Sal
pebre
gingebre
suc d'una llimona
oli d'oliva
herbes
Vinagreta:
Sal
pebre
mostassa
vinagre de poma
Emboliqueu el rap amb paper film transparent i el poseu al congelador. Quan comenci a agafar cos el talleu ben fi. Poseu-lo dins una safata amb els ingredients per marinar-lo, i deixeu-ho macerar c om a mínim una hora. Renteu i escorreu els enciams i els poseu als plats. Amaniu-los amb la vinagreta, afegiu-hi el rap marinat i ho guarniu amb els cirerols i els espàrrecs. Si aquests són de conserva els poseu directament; si són crus els passeu per la planxa amb un polsim de sal Maldon.
Amanides de Nadal per Maria Salat
Edicions Grup 62
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.