12 escamarlans grossos
6 ceps mitjans
Enciam de roure vermell
Fulles d'espinacs
Oli d'oliva verge
Vinagreta:
sal
pebre blanc
1 cullerada de mel
vinagre de poma
Netegeu els ceps, talleu-los a làmines i poseu-los a confitar amb oli. Quan els bolets siguin cuits els escorrue i els reserveu. Talleu els escamarlans per la meitat i els passeu per la planxa, a banda i banda uns tres o quatre minuts, amb un polsim de sal i un raig d'oli. Prepareu els plats posant un manat de fulles de roure i espinacs en un costat, al mig els ceps, i a sobre les dues meitats de l'escamarlà. Amaniu els vegetals amb la vinagreta, i podeu tirar per sobre l'escamarlà un raig d'oli d'oliva verge cru.Els ceps confitats els posarem per a sobre.
Amanides de Nadal de Maria Salat
Edicions Grup 62
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.