Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Fideus a la cassolaReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

150 g de costella de porc
100 g de salsitxa
400 g de fideus gruixuts
3/4 l de brou
1 ceba
1 gra d'all
250 g de tomàquets madurs
oli
sal
pebre
julivert

Preparació

En una cassola de fang, sofregiu la costella de porc tallada a trossos; quan comenci a agafar color, afegiu-hi la ceba tallada prima; sofregiu-la bé; tireu-hi l'all trinxat, després els tomàquets ratllats i deixeu que es cogui lentament uns deu minuts. Aboqueu-hi el brou calent i deixeu que es faci  uns 10 minuts perquè la costella quedi tendra. Passat aquest temps, afegiu els fideus, assanoeu-ho, remeneu-ho amb compte i deixeu que faci xup-xup uns 12  minuts; comproveu el punt de sal.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2017 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana