1/2 pit i el fetge d'un gall negre del Penedès
250 gr de carn de vedella
180 gr de carn de porc
25 gr de fetge i 1/2 cervell de porc
25 plaques de caneló
1 ceba
100 gr de formatge ratllat
1/4 l de llet
mantega
molla de pa,canyella i nou moscada
2 litres de beixamel
Rostir totes les carns,coure el fetge amb la ceba i una mica de canyella i bulllir els cervells.
Passar-ho tot per màquina de trinxar acompanyat de la molla de pa xopada en llet.
Bullir les plaques de caneló i ,un cop fredes,omplir-les amb la farsa.
Posar en la plata del forn una mica de beixamel i posar-hi el formatge pel damunt amb unes boles de mantega.Posar al forn i passar-ho pel gratinador fins que quedin ben daurats.
Mar Mir,15 - Sant Sadurní d'Anoia
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.