1 coliflor gran
1 ceba
1 papada de porc
1 grapat de panses
1 " " de pinyons
sal
oli
Poseu les panses en remull,almenys una mitja hora.
Talleu la coliflor a brots i els poseu en una olla o cassola de terrissa amb un fons d'oli d'oliva verge i la cansalada previament una mica sofregida,juntament amb la ceba,tallada a trossos petits.Tapeu-ho amb un paper d'estrassa o un plat amb aigua i ho feu ofegar a poc foc.Aneu-ho sacsejant de tant en tant,però evitant que la coliflor es desfaci.Quan vegeu que sigui mig cuit,hi tireu el grapat de panses i pinyons.Si convé,hi afegiu una mica d'aigua.Una mica de xup-xup i ja està a punt per servir.
Autor:
Jaume Fabrega
El gran llibre de la cuina de les àvies
Editorial RBA llibres,2005
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.