Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Galtes de porc a l'empordanesaReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

4 galtes de porc
3 carxofes
200 g de pastanagues
1 cullerada de sucre
oli
Per la salsa:
1 ceba
3 tomàquets madurs
1.5 dl de vi negre
1/2 l de brou
25 g de pernil salat
1 fulla de llorer
sal
pebre
Per la picada:
25 g d'ametlles torrades
1 all
julivert
sal

Preparació

Escalfeu l'oli en una cassola, asssaoneu els trossos de carn i daureu-los per ambdós costats. Retireu-los de la cassola i reserveu-los. En el mateix oli, sofregiu la ceba picada petita, afegiu-hi el pernil salat tallat petit i els tomàquets prèviament escaldats i picats, un cop retirades la pell i les llavors. Després ruixeu-ho amb el vi i deixeu-lo evaporar. Piqueu al morter les ametlles, l'all i julivert, diluïu-ho amb una mica de brou i agregueu aquesta picada a la salsa. Poseu una altra vegada la carn a la cassola, afegiu-hi la fulla de llorer i el brou que ha quedat, coeu-ho al forn tapat uns 30 minuts. Traieu les fulles més gruixudes de les carxofes, talleu-les per la meitat i coeu-les en aigua i sal durant 20 minuts. Escorreu-les, passeu-les per farina i fregiu-les en oli roent. Rasqueu les pastanagues, talleu-les a trossos allargats i coeu-les amb una mica d'aigua i una cullerada de sucre, deixeu-les coure tapades, lentament fins,  que siguin ben tendres. Afegiu-les després al guisat. Abans de finalitzar la cocció de la carn, afegiu també les carxofes i deixeu-ho coure cinc minuts més. Serviu a al cassola.


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana