250 grs. d'anguileta
3 alls tendres
1 tomata
3 cullerades de conyac
3 cullerades d'oli d'oliva
salsetes
pesteta
sal
En una cassola de fang poseu l'oli, deixeu-lo escalfar i quan estiga calent, poseu els alls tendres i el conyac. Fregiu-ho uns minuts fins que els alls comencen a daurar-se. Tot seguit poseu la tomata ratllada, la pesteta, la sal i les salsetes. Per últim afegiu-hi l'anguileta. Deixeu-ho uns minuts al foc, tot remenant ua mica, i ja tenim l'anguileta preparada per tastar-la. Serviu-la en cassoletes de terra individual.
La cuina del Delta d'abans i ara
Lurdes Sanchis i Roser Gómez
Vers Aeditors
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.