1 escarola
8 filetsd'anxoves preparats amb oli d'oliva
2 ous durs partits amb quatre parts
4 llesques primes de cansalada
4 cebetes partides en sentit llarg
1 pebrot vermell escalivat fet a tires
1 tomàquet verd tallat a rodanxes
1 sala vinagreeta
1/2 dl. oli d'oliva
1 cullerada sopera d'un vinagre de vi
sal
pebre negre
Trieu i escorreu l'enciam. Disposeu tots els elements dins una encimera prou gran per fer una decoració i poseu-la a ña nevera fins al moment de menjar. Serviu l'amanida ruixada de la salsa vinagreta. Podeu torrar les llesques de cansalada al moment de servir.
La cuina tradicional de la Catalunya Nord
Eliana Thibaut i Comalada
Edicions Cossetània
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.