600 gr d'abadejo (bacallà) remullat i tallat en quatre trossos
1 ki de pataques pelades
1/2 kg de carxofes tendres netes
4 ous
1 ceba
3 grans d'all
1 topmaca menuda
1 rama de julivert
1 cullerada rasa de carn de nyora
sal
150 cl d'oli d'oliva
En una cassola posarem l'oli a calentar. En estar calent, ficarem al ceba a quadradets i els tres grans d'all xafats. Després afegirem la tomata i el julivert. Ho sofregirem tot molt bé. Quan estigué daurat, li posarem la pataca trossejada grossa i les carxofes partides per la meitat. Donarem quatre o cinc regirades per a què es sofrigen una mica. Ho cobrirem amb un litre d'aigua i ho dexiarem coure aproximadament 15 minuts. Finalment li posarem lo bacallà i la cullerada de carn de nyora. Ho courem cinc minuts més i li posarem los ous en molta cura que no rebenten. Apagarem lo foc. ho deixarem reposar una miqueta i ja estarà a punt de menjar.
Entre plat i plat
Una cuina al Delta de l'Ebre
Paca Bonet
Aeditors
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.