8 calamarsos mitjans nets
1 manat d'espàrrecs verds
2 ceballots tendres
16 xampinyons nets
4 tomàquets secs
80 grams d'olives negres sense pinyol
4 filets d'anxoves
1 tomàquet verd escaldat i pelat
10 centilitres d'oli d'oliva de 0.4 graus.
Talleu fins els ceballots, els espàrrecs, els xampinyons i el tomàquet sec i salteu-ho tot junt amb una mica d'oli perquè quedi al dente. Feu només una mica els calamarsos a la planxa i farciu-los amb les verdurete. Per a la salsa, talleu ben prums el tomàquet, les anxoves i les olives, afegiu-hi l'oli i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Abans de servir e lplat, enforneu-lo un minut perquè estigui ben calent i amaniu-lo amb la salseta d'oli.
Restaurant: Racó d'en Cesc
Antonio Romero
La cuina de l'Eixample
Àmbit serveis editorials S.A
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.