8 rodanxes de rap
25 calçots rostits pelats
20 centilitres de caldo de verudra
2 cullerades de farina
salsa de romesco
sal
pebre
Per a la salsa, ofegueu una mica els calçots amb un rajolí d'oli en una cassola. Afegiu-hi la farina per obtenir un rox que us ho lligui tot, aboqueu-hi el caldo i coeu-ho 10 minuts. Tritureu-ho després i passeu-ho pel colador.
Fregiu el rap en un cassó baix escorreu-ne tot l'oli i incorporeu-hi la salsa. Deixeu-ho coure 5 minuts més. Emplanteu-ho i feu ns cordonsss de alsa de romescopr sore el rap. També podeu acompanyar-ho amb cloïsses, musclos...
Restaurant: Racó d'en Cesc
Antonio Romero
La cuina de l'Eixample
Àmbit serveis Editorials S.A
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.