1 kg de tomàquets madurs
200 grs de sucre
sal
pebre
una pell del limona
camenbert
enciam de roure
cogollos
endivies
salmó
Per fer la confitura de tomàquet: Pelem els tomàquets madurs amb aiuga calenta. Els ratllem una mica la pell i després els pelem. Els aixafem per treure les llavors i el suc. Per 750 grs de tomàquet net, afegim 200 grs de sucre, un pèssic de sal, un pèssic de pebre, un tros de pela de llimona. Posar al foc unes dues hores perquè vagi deixant l'aigua i es vagi espessant. Deixem refredar.
Fregim el formatge,primer el passem per l'ou i després per farina. El fregim molt rapidament perquè no es fongui. Montem el plat. Amb els enciams, el formatge i una mica de confitura de tomàquet,si volem podem afegir el salmó.
Carme Sanchez
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.