150 grs per persona de conill de vedella per estofar tallat
ceba
all
tomàquets
herbes (xirivia, nap, api i llauré)
1 gotet de conyac
patates
pèsols
Posem l'olla al foc amb oli. Rentem la carn una miqueta. La pastanaga, la patata, la ceba, ho tallem petit. Anem remenant la carn. Tirem el conyac i flambejem. Llavors tirem la ceba, la cabeça d'all sencera, els tomacons tallats a 4 trossos i el llauré. Posem les herbes naturals tallades a trossos i la pastanaga també. A la cassola hem d'anar afegint aigua segons veiem. Tapem la cassola i que bulli , pelem les patates a dauets i les afegim, ho deixem 15 minuts més i ja es pot servir.
Carme Sanchez
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.