Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Quiché de carbassóReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

Pasta de full
1 carbassó gran
"Tranchetes" o similar per cobrir la base
Talls de pernil dolç per cobrir la base
3 ous
100 g de formatge emmental ratllat
200 o 250 ml de crema de llet
sal
pebre

Preparació

Compreu pasta de full (per exemple Buitoni), l'exteneu, la poseu en un motlle circular tallant les parts que sobresurten massa i amb una forquilla punxeu la base una mica per tot arreu (tampoc cal que quedi com un colador, però uns quants forats sí). Peleu el carbassó, el talleu a "rodanxes" fines, el saleu i el passeu per la paella amb una mica d'oli fins que quedi tovet. En un bol o similar deixateu els tres ous, hi tireu la crema de llet i el formatge emmental ratllat, ho barregeu tot i ho salpebreu al gust. Sobre la base de pasta de full hi posem una capa de pernil dolç, i a sobre d'aquest els "Tranchetes", que no cal que cobreixin tota la base (amb dos o tres tallats a trossets que quedin repartits per la base n'hi ha prou). A sobre de tot això hi tireu el carbassó, repartint-lo també per la base. Per últim hi aboquem a sobre (fent que ho cobreixi tot) la barreja dels ous, la crema de llet i el formatge ratllat. Ho posem al forn a 150º o 160º uns 3/4 d' hora aproximadament (haurem de comprovar si està cuita punxant-la amb un ganivet, i ho estarà si aquest surt "net"). Si la voleu torradeta de sobre, podeu posar el gratinador i deixar-la al forn una estona més anant amb compte de que no es cremi. La quiche es pot fer del què sigui. Els ingredients base són la pasta de full, i la barreja de la crema de llet, l'emmental ratllat i els ous. A partir d'aquí festival! Pots fer-la amb bacon, amb salmó fumat, amb escalivada, amb espinacs....


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu
ocianews.com - bahis siteleri

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2023 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana