1 cap d'alls
1 ceba
1 tomàquet
1/2 copeta de conyac
Sal al gust
1 fulla de llorer
La ceba pelada i tallada per la meitat, el tomàquet tallat per la meitat, el
cap d'alls sencer una mica pelat de les pells més superficials, la fulla de
llorer, el tall rodó i la sal. Se li afegeix força oli, que quedi sucoset i es
posa al foc mínim tapat.
De tant en tant, es dóna voltes a la carn perquè no s'enganxi, cap a la mig
hora-tres quarts es punxa per saber si la carn està una mica feta, si no sagna
s'afegeix el conyac i es deixa a foc alt perquè redueixi l'aigua del vapor que
s'ha acumulat en el procés anterior.
Un cop hagi reduït l'aigua ja es pot apagar.
Si es fa el dia anterior a ser menjar encara queda molt millor. Per servir es
pot fer amb verdures al vapor, patates fregides a daus.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.