4 truites de riu
8 talls de pernil
oli
farina
sal
pebre
Poseu al foc una paella amb un bon raig d'oli i fregiu-hi els talls de pernil al vostre gust; hi ha qui els vol ben cruixents i hi ha qui els prefereix no gaire cuits. Reserveu el pernil fregit sobre paper de cuina perquè s'escorri l'excés de greix. Netegeu bé les truites, salpebreu-les, passeu-les per farina i fregiu-les amb el mateix oli fins que siguin rosses de tots dos costats i cuites per dins. Serviu-les amb els talls de pernil al damunt, regades amb l'oli que us hagi quedat a la paella.
La cuina comarca a comarca
Ciro Ediciones S.A
Carles Flinch, del restaurant Can Manel (Andorra la Vella)
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.