3 cebes
100 g d'olives
1 cullerada de mel
vinagre
oli d'oliva
sal
pebre
Talleu la ceba a llunetes i poseu-la a l'escorredora.Passeu-la per sota l'aixeta, amb l'aigua tèbia. Deixeu que s'escorri bé i poseu-la en un bol . Barregeu l'oli, el vinagre, la sal i el pebre al vostre gust en un altre bol i afegiu-hi la cullerada de mel. Torneu-ho a barrejar bé i aboqueu-ho damunt la ceba. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar durant una hora. Finalment, poseu-ho a la plata de servir i afegiu-hi les olives.
La cuina comarca a comarca
Ciro Ediciones S.A
Carles Flinch del restaurant Can Manel (Andorra la Vella)
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.