Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Bacallà de PeramolaReceptes

Ingredients

500 g de morro de bacallà
200 g de mató
2 cebes mitjanes
1 tomàwuet madur
1 poma
100 g de panses
50 g de pinyons
50 g d'ametlles torrades
2 grans d'all
2 gots de fumet
julivert
oli d'oliva
sal

Preparació

Quan compreu el bacallà, assegureu-vos del punt de sal que té i, si cal, deixeu-lo en remull a casa fins que n'aconsegueixi el punt desitjat. Un cop dessalat, fregiu els talls en una paella amb oli d'oliva i reserveu-los. Amb el mateix oli, sofregiu la ceba picada i, un cop rossa afegiu-hi el tomàquet escaldat, pelat i capolat o ratllat. Mentre es fa el sofregit, enrossiu en una altra paella les panses i els pinyons. Tot seguit, poseu en una cassola de fang el sofregit, el bacallà, les panses i els pinyons, rectifiqueu la preparació de sal i regueu-ho tot amb dos gots de brou de peix. Deixeu coure el conjunt uns 15 o 20 minuts i, mentrestant, peleu la poma, talleu-la a quarts i enrossiu-la breument branqueta de julivert i les ametlles torrades, deoxateu-la amb una mica de brou i barregeu-hi el mató esmicolat fins que usquedi una pasta homogènia. Per acabar, integreu els talls de poma a la cassola seguidament la picada i, quan tot s'hagi barrejat, apagueu el foc.

La cuina comarca a comarca

Ciro Ediciones S.A

Joan Pallarès del restaurant Can Boix de Peramola


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana