400 g de macarrons
250 g de carn picada de porc
300 g de carreroles
1 llenca de pernil
1 ceba grossa
4 tomàquets madurs
formatge ratllat
oli
sal
Poseu a bullir la pasta en una olla amb aigua abundant, un pessic de sal i un raig d'oli. Mentrestant, salteu els bolets ben nets en una paella amb un raig d'oli calent i, en una altra paella, feu un sofregit ben concentrat de ceba i tomàquet i afegiu-hi després la carn picada i el pernil tallat a tires. Quan la carn i el pernil siguin cuits, barregeu el sofregit amb els macarrons ben escorreguts. Si voleu, poseu els macarrons en una plata, espargiu formatge ratllat per sobre i gratineu-los abans de servir-los.
La cuina comarca a comarca
Ciro Ediciones, S.A
Joan Pallarès, del restaurant Can Boix de Peramola
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.