Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Espineta de tonyina amb romescoReceptes

Tornar enrere Tarragona

Ingredients

500 g d'espineta de tonyina
5 patates mitjanes
1 ceba
2 tomàquets mitjans
oli
sal

Per la picada de romesco:
2 grans d'all
1 nyora
10 ametlles torrades
10 avellanes torrades
1 llesqueta de pa

Preparació

Netegeu l'espineta i deixeu-la en remull durant 24 hores per tal que es dessali. Canvieu-li l'aigua una vegada. L'endemà, netegeu-la de nou i escorreu-la. Trinxeu la ceba i sofregiu-la en una cassola amb un raig d'oli. Quan sigui rossa, afegiu-hi els tomàquets, pelats i capolats. Deixeu que es coguin i, mentrestant, prepareu la picada de romesco al morter. Per fer-ho, fregiu la llesca de pa i piqueu-la al morter juntament ab els alls, les ametlles, les avellanes i la polpa de la nyora, prèviament escaldada. Quan el sofregit sigui espès, afegiu aquesta picada a la cassola, juntament ambles patates, pelades i tallades a daus mitjans i l'espineta tallada a trossos. Mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho coure fins que les patates siguin fetes. Si  cal, afegiu-hi més aigua calenta durant la cocció i rectifiqueu-ho de sal.

La cuina comarca a comarca

Ciro Ediciones S.A

Joan Nin, del Restaurant La Barca de Ca l'Ardet (Calafell)


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana