Ous
Molla de pa
Llet
Sal
Nou moscada ratllada
Farina de galeta
Oli
Poses la molla del pa en un plat a estovar amb la llet. Ho pots fer amb pa sec per aprofitar-lo. Poses els ous a bullir al foc.Quan siguin freds, els parteixes per la meitat. Separes els rovells i els poses en un plat Hi afegeixes el pa escorregut, sal i una mica de nou moscada ratllada. Ho barreges tot amb una forquilla. Farceixes els ous amb la barreja. Els passes per la farina de galeta i els fregeixes en una paella amb oli calent fins que quedin dauradets.
Es poden menjar acabats de fer o bé freds. Quan tinguis pa sec, ja sabràs què fer-ne.
Rosa Sans
Editorial: Comissions Obreres Nacional de Catalunya
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.