6 ous
1 llauna de tonyina
1 llauna d’olives farcides
1 llauna d’anxoves
1 pebrot vermell (pot ser de llauna o escalivat)
1 pot de maionesa
12 escuradents de fusta
Poses els ous a bullir durant 15 minuts, fins que estiguin ben cuits, durs. Els peles, els talles per la meitat i separes el rovell de la clara. Poses 3 rovells, la tonyina i una mica de maionesa en un bol i ho barreges tot. Amb aquesta barreja farceixes les clares. Amb el que et sobri, i amb un aparell de fer puré, ho vas tirant per sobre com si fos neu fins que quedin ben coberts. Amb un escuradents, punxes una oliva, una anxova i una tira de pebrot a cada ou.
Ja ho pots servir.
Carmen Quereda
Editorial: Comissions Obreres Nacional de Catalunya
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.