1 kg d'albergínies
3 grans d'all picats
menta
orenga
prebre vermell
1/2 l d'oli
1 l de vinagre blanc
Traiem les cues de les albergínies les netegem amb un drap sec i les tallem a daus sense pelar. Les posem a bullir amb el vinagre 8 minuts. Ho deixem escòrrer una bona estona i ho posem sobre un paper absorbent . Agafem els pots de vidre i anem alternant capes de daus d'albergínia i una altre capa d'orenga, menta, pebre vermell i l'all picat.. Un cop estigui ple d'aquestes capes hi posem l'oli, fins que cobreixi tots els ingredients, tapem els pots ben tapats i ja els podem guardar . Els podem fer servir a partir de l'endemà.
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.