8 Tallets de rajada
1 eba petita
1 nyora
1 tomca madura
1all
1 llesca de pa
2 grapats de fesols cuits
sal
oli d'oliva
brou de peix i aigua
Fregirem la ceba, la nyora lleugeramnet, la tomaca sense pell ni llavors, l'all i el pa. Ho posarem dins de un pot i ho pasarem tot pel braç elèctric. PPosarem el contingut del pot en una cassola i hi afegirem una mica d'aiuga o de brou. Quan comenci a bullir hi col-locarem el peix net i salat. De seguida que torni a bullir, hi afegirem els fesols cuits i ho rectificarem de sal. El resultat final ha de quedar lligadet.
Peix, cuina i tradició
David Solé i Torné
Editorial El Mèdol
P.V.P. 15 €
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.