600 g defilets grossets de bacallà
3 alls
1 branqueta de julivert
la molla de 2 llesques de pa xopes de vi blanc
un grapadet d'ametlles crues
pebre roig dolç
brou de peix
aigua
oli d'oliva
sal
Posarem la cassola al foc i hi tirarem l'oli. Mentre no s'escalfa, picarem l'all i el julivert, les ametlles, el pa i el pbreroig dolç en un morter fins que quedi una pasta homogènia. Quan l'oli estigui molt calent, hi abocarem la picada i ho taparem. Quan sigui prou sofregit, hi afegirem brou o aigua i un cop arrenqui el bull, el peix tallat i la sal. Si hem de girar els filets, cal vigilar que no es trenquin, ja que són de carn fràgil.
Peix Cuina i Tradició
Edicions El Mèdol
P.V.P 15.00 €
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.