1 kg de congre fresc
1 cullerada sopera de farina
1 dl d'oli d'oliva
5 o 6 grans d'all picats
1 capçada de julivert picat
farigola, llorer
1/4 de litre de conserva de tomàquet
150 g de panses en remull des de la vetlla
1 llesca depa fregit amb oli i fregat d'all
1 llimona
Talleu a trossos el congre i enfarineu-los. Fregiu-los una mica amb oli calent . Afegiu el all i el julivert, barregeu el conjunt i poseu-hi farigola i llorer. Cobriu-ho amb una tapadora i deixeu-ho coure mitja hota a foc molt baix. Afegiu les panses. Verifiqueu l'assaonament i deixeu 20 minuts més, a foc molt baix.
La Cuina tradicional del la Catalunya Nord
Cossetània Edicions
P.V.P. 21.80€
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.