8 talls de lluç
3 cullerades soperes de farina
50 g de pinyons
1 llimona
un pèssic de safà
sal
julivert
1/2 dl d'oli d'oliva
Enfarineu els talls de lluç i feu-los tornar rossos a la paella amb l'oli. Retireu-los. Amb el mateix oli, feu enrossir la farina que queda i mulleu-la amb el suc de la llimona i un got d'aigua. Afegiu-hi la sal, el safrà, el julivert i els pinyons. Deixeu coure aquesta salsa, tapada, durant 5 minuts. Aleshores,afegiu-hi els talls de lluç i deixeu-ho bullir durant un quart d'hora a poc foc. Serviu-los molt calents. També podeu afegir-hi un grapat de panses escaldades.
La Cuina tradicional de la Catalunya Nord
Cossetània Edicions
P.V.P 21.80 €
Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a festa@festa.cat amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).
Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.
Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.
Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.
Victor Balaguer
Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.
La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.
Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar. Continuar llegint →
Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, gestionat per Resettecnic i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.