Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Mandongilles d'ànec mut del penedes amb sèpia i pèsolsReceptes

Tornar enrere Tota Catalunya

Ingredients

800 grs. sèpia neta i tallada a daus
250 grs. carn picada de porc (cap de llom)
250 grs. carn picada d'ànec mut del penedès
100 grs. pèsols
2 grans d'all
2 ous
1 llesca de pa remullat amb llet
100 grs. farina
1 ceba grossa picada ben fina
2 tomàquets rallats
Caldo d'ànec o aigua mineral
Sal
Pebre
Per la picada:
Oli d'oliva verge
Ametlles
Avellanes
Pinyons
Carquinyolis
1 gra d'all

Preparació

Posar en una cassola, la sèpia neta i tallada coberta amb aigua i un bon raig d'oli d'oliva verge,fins que s'estovi.
Mentrestant,elaborarem els mandonguilles barrejant les dues carns picades,els dos grans d'all i el julivert picat,el pa remullat amb llet,els ous i la sal i el pebre al gust.Un cop ben amalgamada aquesta barreja,fer-ne boles,passarles per farina i fregirles en abundant oli ben calent (ens han de quedar meloses per dins).
En la cassola on hem estovat la sepia,afegir-hi la ceba picada ben fina,sofregir-la a foc lent fins quasi confitar-la ,afegir-hi el tomaquet,deixar-ho coure uns deu minuts aproximadament i introduir-hi els pesols,donar-hi unes voltes i afegir-hi-les mandonguilles i el caldo de d'anec calent fins que cobreixi.Quan arrenqui el bull ho deixem coure a foc baix aproximadament dotze minuts.Rectificar de sal i pebre.Afegir-hi la picada disolta amb una mica de caldo.Coure-ho uns tres minuts més i ho deixarem reposar uns deu minuts abans de servir-ho a taula.Li donem un toc verd amb porradell picat.les mandonguilles com la majoria dels guisats són mes bons menjats l'endemà.

El Racó de la Cigonya
c/ Avgda Catalunya s/n
Santa Margarida i els Monjos 08730
93 898 11 01
www.elracodelacigonya.com


 


També li poden interessar les següents receptes

Has cuinat aquesta recepta i li has fet una foto perquè t'ha quedat de primera? Envia'ns un correu a [email protected] amb el teu nom, quina recepta has seguit i la foto, i te la publicarem. (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Si tens un blog o una web de cuina o un restaurant, ficans-ho al mail i també ho publicarem juntament amb la foto.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana