Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Histories i llegendes

Tornar enrrereTota Catalunya

On no hi ha escriptura no hi ha obligació

Un camperol devia diners a un altre que els hi reclamava amb molta insistència i que no els hi volia pagar. Va anar a consultar un advocat perquè li digués si hi havia algun mitjà d'evadir el deute. L'advocat li va preguntar si hi havia algun document acreditatiu. El pagès digué que no, i l'advocat li aconsellà que enviés el creditor a passeig. La solució fou molt del gust del camperol, que se n'anava tot cofoi, quan l'advocat li objectà que li havia  de pagar el consell rebut. Mançà temps al pagès per a preguntar-li  si tenia algun document acreditatiu, i, en contestar l'advocat que no en podia tenir, es desentengué de pagar-li fent ús del mateix consell.

Ankara Tyt Kursu odtülüler dershanesi eryaman Ankara Seo Bulut Akacan ankara cimnastik kursu

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2019 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana