Tornar a l'inici

Subscriu-te al butlletí

Informa’t de la millor oferta cultural de Catalunya cada setmana.

Aatu     **Hotels

Tornar enrereGirona \ Baix Empordà \ Forallac (Vulpellac)
Imatge de Hotels
Imatge de HotelsImatge de HotelsImatge de Hotels

Ens trobem a la plana del Baix Empordà, a tocar del reconegut nucli medieval de Peratallada, a pocs kilòmetres de La Bisbal, envoltats de camps de conreu i bosc, en plena Costa Brava, però a una distància prudencial del bullici de la primera línea de mar, accessible en tan sòls 15 minuts des de l’Hotel.

La nostra situació permet a la vegada el còmode gaudi de les millors cales i platges del litoral de la Costa Brava, com ara Pals, Begur, Calella de Palafrugell, Llafranch, i de la calma i tranquil·litat de l’interior.

Informació d'interés

Adreça Afores
Codi Postal 17113
Persona de contacte
Telèfon 617 464 914
Mòbil 617 464 914
E-mail [email protected]
Web www.hotelaatu.net

Vols que el teu negoci aparegui a Festa.cat? Envia'ns un correu a [email protected] amb les dades que veus a la pàgina i gratuïtament l'inclourem al portal!!

Ets el propietari d'aquest establiment? coneixes als propietaris? pots corregir i millorar el contingut gratuïtament envia-nos-el a [email protected] (màxim 4 imatges. Mínim 500 Kb. i 2 Mb. màxim).

Perquè los pals eren quatre
i eren quatre los senyals,
essent cada barra un símbol,
essent un nom cada pal.

Dret es deia lo primer,
i lo segon Llibertat;
Justícia era el nom del terç,
Indústria lo nom del quart.

Victor Balaguer

Festa.cat va sorgir d´una necessitat personal de conèixer culturalment poble a poble tota la Catalunya actual.

La finalitat de festa.cat es buscar, conèixer i recollir per poder-vos mostrar i ensenyar culturalment totes aquelles informacions que de vegades no trobem o simplement no estan disponibles a tothom.

Informació com ara cada Festa Major de Catalunya. Totes les fires, festes, espectacles, concursos, mostres, trobades, mercats, exposicions i tot tipus de rutes que es poden realitzar.      Continuar llegint →

2006-2018 - Bona Festa.cat !

Un projecte original de Festapuntcat S.L.
Dissenyat per Pixel Binario, desenvolupat per Quadrícula web+media, coordinat per Ramon Masip i editat per Festapuntcat S.L. des de Catalunya.

Amb el suport de:
Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana